Az YSHIELD termékcsaládról

Az YSHIELD termékek nagyon magas e-árnyékolási képességgel rendelkeznek. Termékeink azért nem térnek el lényegesen az ipari, laboratóriumi e-árnyékoló anyagoktól, mert az elektroszmog mértéke általában is olyan magas, hogy ez az e-árnyékolási képesség már általában is szükséges az otthonunk elektroszmog mentességéhez.

Önöknek is tudomásuk van róla, hogy az elektromos eszközök (pl.: mobil, táblagép, wifi, stb.) száma rohamosan nő és ráadásuk az 5G mobiltechnológiát is bevezették. Ezek rendkívüli módon megnövelték a környezet elektroszmog terhelését. Ezek tények. Mellékeltünk minden termékünk adatlapja mellé termék csillapítási mérési jegyzőkönyvet, ahol külön bejelöltük az 5G sugárzás sávjait.

Mivel hagyományos kivitelezési igényű anyagokkal dolgozunk, így az adatlapokon röviden összefoglaltuk a termékek alkalmazását. Részletes információért javasoljuk, hogy képzett partnereinkkel vegyék fel a kapcsolatot, akiktől részletes információkat, konzultációs lehetőséget, illetve igény esetén kivitelezési támogatást kaphatnak.

Festékeinkkel egyszerűen átalakíthatja meglévő otthonát elektroszmog védetté. Akár Ön is kifestheti házilag otthonát! Ökobarát termékünket kültéren és beltéren egyaránt alkalmazhatja.

A tapéták ökobarátok, kiemelt termékminőséggel rendelkeznek. A tapétáink átfesthetőek. A tapéták a legjobb minőségű termékeink közé soroljuk.

Ha Ön házát, otthonát tervezi, akkor javasoljuk, hogy az eredetileg is behelyezésre kerülő (pl.: dryvithálót) alapanyagokból elektroszmog csillapító anyagból dolgozzon!

Az elektroszmog csillapított kiegészítőeleme, hogy az ablakfelületet is árnyékoljuk. A teljes átalakítás során a jövőbeli technológiai bevezetések sem befolyásolhatják az elektroszmog szintjét otthonunkban.

Az elektronikai cikkeink olyan kiegészítők, amivel a szobában lévő elektromos eszközeink kisugárzását folytjuk el.

Vezető anyagainkat földeljük, hogy a termék képességét legmagasabb szinten élvezhessük.

Szövetekből elsősorban függönyt készíthetünk. Egyedi méretekkel dolgozhatunk, hordozható és az Önnek megfelelő anyagból készítjük.

Elsősorban azért ajánljuk, mert hordozható. Ha Ön bérelt ingatlanban van, akkor ezt a terméket javasoljuk.

Elegáns, fix és egyedi méretben is kapható.

Earth termékeinket összekötheti a Földdel. Különleges kapcsolat, egyedi pihenőérzetet nyújtanak.