Hogyan földeljük az YSHIELD e-árnyékoló termékeinket

Minden esetben villanyszerelő végzettségű szakember végezze a földelést!
Kérjük, hogy partnereink segítségével válasszék ki a földelési tartozékokat.

1. Festék

Földelési technika kiválasztása

Festékeinknél az 5 literes kiszerelést ajánljuk, hogy az AF3 szénszálékos anyagot alkalmazhassuk. Az AF3 szénszálas adalékanyag 100%-ban kiváltja a GSX földelő szalagot, ami átfestés után látszódhat (bár a földelő szalag csak 0,21 mm vastag). Mindemellett 5 liter e-árnyékoló festék kiadóssága  elegendő egy 14 méteres alapterület (2,62 méteres belmagassággal számolva).

Termékek kiválasztása

A GK5 mélyalapozóval átkent falfelületen kíváló a festék terülése! A GK5 mélyalapozó alkalmazása akkor elengedhetetlen, ha a falfelület minősége nem alkalmas a festék fogadására. 

GK5

Kivitelezés

Miután a festéket felvitte hagyományos ecsettel, hengerrel a falfelületre, várjon 12 óra száradási időt. Utána szerelje össze a földelést, és szerelje a falfelületre. Utána fesse át az Ön által kívánt színnel és élvezze a szoba nyújtotta pihenést!

 
 1. Keverje össze az AF3 szénszálas adalékanyagot a HSF54 festékkel.
 2. Bontsa ki a csomagolásból a GS2 földelő lemezt, GL20 földelő kábelt és a GP1 földelő dugót.
 3. A földelő tartozékok összeszerelése után rögzítsük a megszáradt e-árnyékoló festékhez a falfelületen és csatlakoztassuk a földelt konnektorhoz.

2. Tekercsáruk

Földelési technika kiválasztása

Bármelyik tekercsárut egy módon lehet földelni egyszerűen. A GSX földelő szalagot kell alkalmazni, végig a falfelületen kihúzva.

Termék kiválasztása

A GK5 mélyalapozó felvitele és száradása után nem engedi érintkezni a kereskedelemben kapható tapétaragasztót.

GSX földelő szalag

Kivitelezés

Miután a tekercsárut felvitte hagyományos eszközökkel, hengerrel a falfelületre, várjon 12 óra száradási időt. Utána szerelje össze a földelést, és szerelje a falfelületre. Utána fesse át az Ön által kívánt színnel és élvezze a szoba nyújtotta pihenést!

 
 1. A tekercsárun húzza végig a fal egyik szélétől a másik végéig a GSX földelő szalagot.
 2. Bontsa ki a csomagolásból a GS2 földelő lemezt, GL20 földelő kábelt és a GP1 földelő dugót.
 3. A földelő tartozékok összeszerelése után rögzítsük a megszáradt e-árnyékoló festékhez a falfelületen és csatlakoztassuk a földelt konnektorhoz.

2. Szövetek, függönyök, baldachin, szőnyegek

Földelési technika kiválasztása

Általános esetben a tépőzáras földelőcsatlakozást, GLX földelő kábelt és a GP1 földelő dugót javasoljuk

Termék kiválasztása

Szövet földelése

 1. Helyezze el a kettő vagy három HNG80-as szőnyeget (1) kb. 5 cm-es átfedéssel. Az összekötő elemek mind ugyanazon az oldalon vannak, a lemez lépcsős oldalával felfelé.
 2. Csatlakoztassa a kettő vagy három sínt (1) a 85 cm hosszú GL85 kábelekkel (4). A kábelsarúk meghúzásakor használja a fekete rugós alátéteket.
 3. Csatlakoztassa a földelő lemezt (3) a 85 cm hosszú GL85 kábelhez (4). A kábelsaruk meghúzásakor használja a fekete rugós alátéteket.
 4. Csatlakoztassa a földelő dugót (2) az 500 cm-es GL500 kábelhez (5). A kábelsaruk meghúzásakor használja a fekete rugós alátéteket.
 5. Csatlakoztassa a földelő lemezt (3) a tetőhöz mágneslapokkal vagy tépőzáras csatlakozással.
 6. Kérjen meg egy villanyszerelőt, hogy biztonságosan szerelje be a földelő csatlakozódugót (2) az aljaztba.

Miért kell a földelés?


Termékeinket földeljük, hogy a vezetőképes felület ne tudjon elektromosan feltöltődni. Amit elnyel, csillapít, azt elvezetjük.

Felhasznált termékek:
 1. Földelő lemez
 2. Földelő kábel
 3. Földelő dugó